Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 20.000 civile (heraf 9.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 30.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 10 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Browserudgave

Konradi, Evgenija Ivanova

Konradi (1838-1898), født Botsjetsjkarova, russisk skribent og kvindesagspioner. Evgenija Ivanova Konradi bidrog væsentlig til at presse højere uddannelser for kvinder igennem. Hun var af adelig godsejerslægt og fik en overfladisk hjemmeundervisning med vægt på fremmede sprog. Faderen startede en virksomhed som mislykkedes, og som så mange andre unge adelsfrøkener i tiden omkring bondefrigørelsen i 1861 måtte og ville hun forsørge sig selv. Tyve år gammel blev hun lærerinde ved et pigeinstitut i Moskva og var afholdt af eleverne.

På grund af sine radikale og selvstændige ideer - som hun slet ikke skjulte for eleverne - fandt hun det klogest at stoppe for ikke at blive offer for den tids arbejdsforbud. Hun forsøgte i stedet at forsørge sig ved at oversætte og skrive artikler om kvindebevægelsen i udlandet. På tværs af konventionerne giftede hun sig i 1861 med en jødisk læge. Sammen redigerede de avisen «Nedelja» (Ugen), som Konradi blev ansvarlig redaktør for og ejer af, da hun og manden fem år senere gik hver til sit. «Det vigtigste i hendes liv» indtraf i 1867, hvor hun sendte et langt og overbevisende brev til Naturforskernes Kongres, som var samlet i Moskva, og opfordrede dem til at gøre deres for at få oprettet højere uddannelse for kvinder. Konradis djærve initiativ blev fulgt op af underskriftskampagner, møder og petitioner, og i 1869 blev der åbnet for adgang for kvinder ved forelæsninger afholdt af universitetsprofessorer.

Konradi levede senere tilbagetrukket og skrev artikler og bøger om børneopdragelse og om arbejdernes kår. De sidste 14 år af sit liv levede hun en fattig tilværelse i Paris.

M.B.N. / J.P.N.

Beslægtede opslag

Originalopslag fra pax Leksikon (1978-82)

Læst af: 32.624