Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 20.000 civile (heraf 9.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 30.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 10 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Browserudgave

Bestseller

Bestseller er en bog som sælges i store oplag. Af og til anvendes udtrykket også om andre produkter. Begrebet blev allerede introduceret i USA i slutningen af det 19. århundrede. De ret få boghandler og den enorme vægt, der lagdes på aggressiv markedsføring og hårdkogt forretningsstil, gav de nordamerikanske forlagsvirksomheder et andet særpræg end det fra Europa kendte. Udgivelse af bøger i «almindelige» oplag kunne ikke betale sig og jagten på titler som kunne nå mange læsere og dermed sikre forlæggerens profit tilsvarende intens. For at sikre manuskripter med tilstrækkelig appel, blev det almindeligt for forlæggeren at «bestille» bestsellere, og bøgerne blev i form og indhold skræddersyet til markedet.

Den traditionelle europæiske forlagsvirksomhed bygger på et system af boghandlere, hvor et stort antal titler lagerføres, og hvor det oven i købet er muligt for kunden - uden ekstra omkostninger - at bestille bøger, som ikke er i butikken; nogetsom meget sjældent er muligt i anden detailhandel. Dette system, som muliggør en bred bogudgivelse, trues i stigende grad af «bestsellersystemet». Aggressivt markedsførte bogklubtilbud og salg af udvalgte bøger i varehuse og supermarkeder medfører, at en stadig større del af befolkningens læsning koncentreres om et lille antal titler med meget høje oplag.

T.B.

Beslægtede opslag

Originalopslag fra pax Leksikon (1978-82)

Læst af: 23.421