Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 26.000 civile (heraf 11.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 50.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt. Ikke siden 2. Verdenskrig er der gennemført bombardementer med en sådan intensitet.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 15 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Browserudgave

General Electric (GE)

Hovedkvarter: Connecticut, USA

Omsætning: 100,5 mia. US$ (1998)

Profit: 9,3 mia. US$ (1998)

Antal ansatte: 293.000 (1998)

 

Oprettet i 1892 af Thomas Edison, der atter forlod virksomheden i 1894. Støttet økonomisk af J.P. Morgan. Oprettede i 1920'erne RCA sammen med Westinghouse og AT&T; GE blev i 1930 tvunget til at sælge sin andel af RCA (i en af 65 antitrust sager mod GE i perioden 1911-67). GE købte i 1986 RCA tilbage igen, denne gang sammen med NBC. I 1980'erne solgte GE sine aktiviteter indenfor airconditionere, minedrift og halvlederfremstilling fra for at koncentrere sig om medicinsk udstyr, finans drift samt special plastik og keramik.

GE har opkøbt flertalsposten i det ungarske el-selskab Tungsram, ejer en del af Thorn Light Source i Storbritannien, har 274 fabrikker i 26 lande, er involveret i fremstillingen af medicinsk udstyr (CGR), flymotorer, elartikler, rumfart, elektroniske medier (RCA, NBC), financielle services (Kidder, Peabody siden 1990), forsikring (Employers Reinsurance), kraftværker og industrielle produkter.

European Gas Turbine Co. NV (EGT) er et datterselskab af GEC Alsthom og GE. Har desuden åbnet kontorer i Vietnam.

A.J.

Beslægtede opslag

Sidst ajourført: 1/5 2001

Læst af: 24.715