Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 20.000 civile (heraf 9.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 30.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 10 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Browserudgave

Raytheon

Hovedkvarter: Lexington, Massachusetts, USA

Omsætning: 19,5 mia. US$ (1998)

Profit: 864 mio. US$ (1998)

Antal ansatte: 108.200 (1998)

 

Oprettet i 1922 til produktion af radiorør. Under 2. verdenskrig blev koncernen den vigtigste producent af radarsystemer. Bygger i dag missilstyringssystemer og er en af USA's største våbenproducenter. Halvdelen af dens omsætning i 1990 var til det amerikanske forsvarsministerium, Pentagon. Under Golfkrigen gjorde koncernen sig bemærket med sine Patriot missiler, og fremstiller desuden missilerne Hawk, Stinger, Sidewinder, Phoenix og Maverick.

Koncernen fik efter Golfkrigen en ordre på 580 millioner US$ for teknisk assistance, træning og støtte til Saudi Arabiens Patriot og Hawk luftforsvarssystemer.

Koncernen er også involveret i Amazon Surveillance System (SIVAM på portugisisk), der er et radarsystem til 1,4 mia. US$, der skal dække 2 millioner kvadratkilometer i de brasilianske stater Para, Amazonas og Rondonia. Raytheon hævder, at systemet skal bidrage til at overvåge miljøet, lokalisere skovbrande, kortlægge skovene samt bruges i eftersøgningen af olie, gas, uran, bauxit, guld og jern. Systemet skal bestå af 13 radarstationer, 6 mobile radarer, 8 luftbårne sensorer og 800 antenner og bærbare computere.

A.J.

Beslægtede opslag

Sidst ajourført: 1/5 2001

Læst af: 19.526