Kategorier dette opslag er registreret under:
Personer  .  Mænd
Verden  .  Europa  .  Danmark
Arbejde  .  Videnskab  .  Humaniora  .  Historie
   .  Politisk  .  Parti  .  Formand
Ideologi  .  Socialistisk  .  Revolutionær  .  Maoisme
     .  Kommunisme
DatoOpdatering
Indhold
Diskussionsforum
Send
Sidst ajourført: 1/5 2001
Læst af: 40.017
: :
Scocozza, Benito
Left
Rocks
2023-11-27 19:19

Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 20.000 civile (heraf 9.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 30.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 10 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Benito Scocozza

Benito Scocozza (1935-), dansk historiker og venstrefløjspolitiker. Født 17. januar 1935. Cand.phil. i historie fra Københavns Universitet 1963 og ansat sammesteds fra 1967.

Scocozza var i 1953-63 medlem af hhv. Clarté, DKU og DKP. Med bruddet mellem Sovjet og Kina gik han ud af DKP og var med til at danne Kommunistisk Arbejdskreds (1963-65). Derpå medstifter af og formand for KFML (Kommunistisk Forbund Marxister-Leninister) 1968-76, da det blev omdannet til KAP (Kommunistisk Arbejderparti). Formand for dette 1976-84 og derefter medlem til partiets nedlæggelse i 1994. Siden 1993 medlem af Enhedslisten.

Fra 1963 og frem til slutningen af 80'erne var Scocozzas væsentligste bidrag til venstrefløjen hans deltagelse i opbygningen af en revolutionær organisation på et maoistisk grundlag. I 90'erne har opgaven været at samle stumperne af venstrefløjen og genskabe et troværdigt socialistisk alternativ gennem en kritisk og selvkritisk bearbejdning af erfaringerne fra såvel de erklærede sammenbrudte socialistiske regimer som den danske venstrefløj selv. Scocozzas bidrag til denne opgave er i dag indskrænket til lejlighedsvise debatindlæg i pressen samt foredrag.

Scocozzas politiske forfatterskab har overvejende haft et historisk udgangspunkt: Klassekampen i Danmarks Historie. Feudalismen (Kbh. 1976), Danmark i den internationale klassekamp (Kbh. 1978), Socialismens historie bd. 3. Fra 2. verdenskrig til 70'erne (Kbh. 1980), Socialismen mellem utopi og virkelighed (Kbh. 1982), Marxismen og revisionismen. Vejen til det socialdemokratiske samfund (Kbh. 1982), Om historie. En introduktionsbog (Kbh. 1982).

A.J.