Kategorier dette opslag er registreret under:
Verden  .  Stillehavet  .  Coral Islands
DatoOpdatering
Indhold
Diskussionsforum
Send
Sidst ajourført: 3/8 2004
Læst af: 30.923
: :
Coral Islands
Left
Rocks
2024-05-25 05:46
2024-05-24 14:46

Zionismens folkemord i Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

Området består af flere småøer øst for Queensland i det østlige Australien. Det blev oprettet som særskilt administrativt område i 1969. De vigtigste øer er Cato og Chilcott i øgruppen Coringa, samt øgruppen Willis. Øerne er ubeboede bortset fra en meteorologisk station på Willis øerne.

Områdets forfatningsret giver ikke Australien administrativ ret over øerne, men kun kontrol med aktiviteterne blandt de der besøger området. Denne situation kan dog blive ændret i det øjeblik, hvor mulige olieforekomster i øernes farvande begynder at blive udvundet.

I 1997 blev forfatningen ændret, således at Coral Islands nu også inkluderer revene Elizabeth og Middletown, der befinder sig 160 km fra øen Lord Howe. Revene anses i dag for at være en del af den australske kontinentalsokkel.

Australien bibeholdt i 2004 en meteorologisk station på øen og gjorde krav på en 200 km fiskerizone omkring denne. Der findes ingen permanent befolkning, men et hold på 4 personer der arbejder på den meteorologiske station.

Guia del Mundo