Kategorier dette opslag er registreret under:
DatoOpdatering
Indhold
Diskussionsforum
Send
Sidst ajourført: 1/5 2001
Læst af: 31.777
: :
Berija, Lavrentij Pavlovitj
Left
Rocks
2023-11-27 06:17

Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 20.000 civile (heraf 9.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 30.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 10 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Berija (1899-1953), sovjetisk kommunist, politiker og bøddel. Han blev født i Georgien, sluttede sig til bolsjevikkerne i 1917 og blev uddannet som bygningsingeniør. Allerede efter borgerkrigen fik han fremtrædende poster i de transkaukasiske sovjetrepublikker (1921-31) som leder af sikkerhedspolitiet, og siden som partisekretær (1931-38). I denne periode nedkæmpede han først republikkernes selvstændighedsbevægelser for siden at knække den voldsomme modstand mod kollektiviseringen af landbruget. I 1934 indvalgtes han i SUKP's centralkomite, i 1938 blev han øverste chef for Sovjetunionens sikkerhedspoliti (NKVD) og frem til Stalins død var han en af dennes nærmeste medarbejdere. I 1941-45 var han medlem af Statskomiteen for Forsvaret der ledede Sovjets samlede krigsførelse og fra 1942 var han tillige indenrigsminister. En post han trådte tilbage fra i 1945, hvor han blev optaget som fuldt medlem af partiets politbureau.

Efter Stalins død i 1953 udnævntes han igen til indenrigsminister og fremstod som nr. 2 i rangfølgen efter Malenkov, men allerede i juli blev han arresteret og anklaget for forræderi. Anklagerne blev aldrig bevist, men det afgørende var også, at han med sin kontrol over sikkerhedspolitiet - Stalins lydige terrorredskab - udgjorde en enorm trussel mod den nye ledelse og derfor «måtte fjernes». Han blev henrettet i december 1953.

A.J.