Kategorier dette opslag er registreret under:
DatoOpdatering
2013.11.28Opdatering 2013
2015.01.03Årlig opdatering
Indhold
Diskussionsforum
Send
Sidst ajourført: 29/5 2022
Læst af: 37.153
: :
Tristán da Cunha
Left
Rocks
2023-11-27 19:28

Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 20.000 civile (heraf 9.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 30.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 10 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Britisk koloni.

Tristán da Cunha er den vigtigste ø i en øgruppe i det sydlige Atlanterhav, omkring 2.400 km vest for Kapstaden i Sydafrika og under Saint Helenas jurisdiktion. Øerne har vulkansk oprindelse og dækker et område på ialt 201 km2 fordelt således: Tristán da Cunha (98 km2), Inaccesible (10 km2, 32 km vest for Tristán da Cunha), Nightingale øerne (2 km2 i samme distance blot mod syd), Diego Alvarez (Gough Island, 91 km2, 350 km syd for Tristán da Cunha).

Befolkningen (300 indb. i 2000) er koncentreret på øen Tristán da Cunha, hvor de fleste er beskæftiget i administrationen eller på en fabrik, der forarbejder hummer. I 1961 fandt der et vulkanudbrud sted på øen, der måtte evakueres, for først atter at kunne bebos i 1963. På Gough Island fungerer en lille meteorologisk station drevet af den sydafrikanske regering. Det officielle sprog er engelsk og den overvejende religion er protestantismen. Administratoren Brian P. Baldwin repræsenterer regeringen i Saint Helena. Endvidere findes et rådgivende råd med 8 valgte medlemmer og 3 udpegede. Det har både udøvende og lovgivende funktioner. Der er ingen lufthavn. Eneste forbindelse til omverdenen er en 6 dages sejltur til Sydafrika.

Den 1. januar 1997 fik et sydafrikansk selskab koncession på fiskeriet omkring øerne for en 10 årig periode. Ligesom indbyggerne på Saint Helena krævede de 300 indbyggere på Tristán da Cunha britisk statsborgerskab under guvernørens besøg på øen.

I maj 2001 blev øen raseret af en storm, der ødelagde det mest af infrastrukturen. Storbritannien bevilgede 106.000 US$ til at få sat genopbygningsarbejdet i gang.

Iflg. det officielle katalog fra den Internationale Naturunion (IUCN) offentliggjort i november 2003, går en række arter på øerne Tristán Da Cunha og Ascención en trist fremtid i møde. De er ved at forsvinde i takt med at deres naturlige habitat udraderes og invasionen af husdyr.

I juni 2006 raserede en orkan øens kyster, forvoldte store skader på havnen og afbrød i flere dage trafikforbindelserne på øen.

I februar 2008 ødelagde en ildebrand fiskefabrikken og 4 generatorer, der leverede strøm til samfundet. En måned senere blev 4 nye generatorer installeret.

Øen ligger i den Sydatlantiske anomali, hvor jordens magnetfelt er usædvanlig svagt. I november 2008 indviedes et geomagnetisk observatorium på øen financieret af det danske DMI og DTU Space.

I marts 2011 løb fragtskibet MS Oliva på grund ved Nightingale Island og flere tons fuel olie løb ud i havet, hvor de ramte øens bestand af Rockhopper pengviner. Dyrene måtte transporteres til Tristan da Cunha for at blive rengjort.

Mark Andrew Capes blev i 2011 udpeget som ny britisk guvernør på øerne.

Guia del Mundo