Kategorier dette opslag er registreret under:
Verden  .  Europa  .  Danmark
Organisation  .  Virksomhed
DatoOpdatering
Indhold
Diskussionsforum
Send
Sidst ajourført: 1/5 2001
Læst af: 44.399
: :
Tele Danmark A/S
Left
Rocks
2023-11-27 19:28

Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 20.000 civile (heraf 9.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 30.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 10 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Hovedkvarter: Århus, Danmark

Omsætning: 33,989 milliarder kr (1998)

Overskud: 4,013 milliarder kr (1998)

Antal ansatte: 16.678 (1998)

Internet: http://www.teledanmark.dk

Dansk telekoncern.

Tele Danmark er den vigtigste udbyder af indenlandske og udenlandske telefontjenester i Danmark. Det er samtidig markedsførende indenfor mobiltelefoni, datakommunikation og driver landets største kabel TV netværk. Det er samtidig den største forsælger af tale- og datakommunikationsudstyr, og er involveret i en række andre telekommunikations aktiviteter. Ved slutningen af 1998 var der 3,5 millioner abonenter på koncernens faste net og 1 million mobilabonenter. Endvidere leverer det telefonomstillinger (PBX) og andet telekommunikationsudstyr. Datterselskabet DanaData blev solgt fra i 1998.

Koncernen blev dannet som holding-selskab i 1990 ved en fusion mellem de 5 eksisterende danske telefonselskaber. Indenlands samtaler tegnede sig i 1998 for 25 % af omsætningen, mobiltelefoni 9 %, leverancer og service på PBX og andet udstyr 8 %, international telefonservice 6 %, telefonoplysning 4 %, leasede linier 4 %, datakommunikation service 2 %, internationale aktiviteter og andet 42 %.

Tele Danmark indgik i oktober 1997 et strategisk partnerskab med det nordamerikanske teleselskab Ameritech. Aftalen indebar, at Ameritech kom til at eje ca. 42 % af Tele Danmark. Samtidig overtog Tele Danmark resten af statens aktier i det danske teleselskab. Privatiseringen der blev indledt i 1990 blev dermed tilendebragt.

Koncernen har aktiviteter i 11 europæiske lande og USA. Her følger en oversigt (1999):

Norden

 

 

Sammen med det britiske telefonselskab BT og norske Telenor er Tele Danmark medejer af det svenske teleselskab Telenordia.

Tele Danmark ejer 25 procent af aktierne i det svenske satellitselskab NSAB, der distribuerer tv-, radio- og datakommunikation.

50 procent af selskabet Internordia, der leverer tele- og dataudstyr, ejes af Tele Danmark.

Baltikum

 

 

I Litauen har Tele Danmark en ejerandel i mobilselskabet Bité GSM og i selskabet Comliet. Desuden har Tele Danmark været med til at etablere det fiberoptiske kabel fra Vilnius til Kaunas og fra Kaunas til den polske grænse.
Belgien Sammen med Ameritech og Singapore Telecom ejer Tele Danmark 50 procent minus én aktie i det belgiske teleselskab Belgacom.
Tyskland I Tyskland har Tele Danmark købt Talkline, der er den næststørste serviceudbyder på mobiltjenester. Talkline har også aktiviteter i Holland, Belgien og Frankrig.

Desuden er Tele Danmark medejer af selskabet MiniRuf, der udbyder personsøgetjenester.

Schweiz Her ejer Tele Danmark sammen med det britiske telefonselskab BT 49 procent af teleselskabet Newtelco, der markedsfører sig under navnet Sunrise.
Holland Her har Tele Danmark en række mobillicenser, som vil danne grundlag for et landsdækkende mobilnet.
Østrig I Østrig deltager Tele Danmark i konsortiet Connect Austria, der skal opbygge og drive et landsdækkende DCS 1800 mobiltelefonnet.
Polen Tele Danmark deltager sammen med det amerikanske AirTouch Communications i selskabet Polkomtel, der opbygger og driver et landsdækkende GSM mobilnet.

Desuden har Tele Danmark været med til at etablere det fiberoptiske kabel North-South Link.

Tjekkiet Tele Danmark ejer 20,8 procent af aktierne i Ceske Radiokomunikace. Selskabet er Tjekkiets førende inden for transmission og distribution af tv, radio, satellittjenester samt transmission af telefon og data til andre operatører.
Ungarn Her er Tele Danmark medejer af mobilselskabet Pannon GSM. Øvrige ejere er blandt andet hollandske KPN, Telenor og Telecom Finland.

Tele Danmark har også en andel i Hungarian Telephone & Cable Corp.

Ukraine I Ukraine har Tele Danmark andel i Ukrainian Mobile Communications, der driver både et NMT og et GSM mobilnet. Andre medejere er Deutsche Telekom og KPN.
Rusland Tele Danmark har investeret i Rusland i Øst-Vest forbindelsen Søkabelanlægget Danmark-Rusland nr. 1, radiokædeforbindelsen fra Kingisepp til Skt. Petersborg og Moskva, været rådgiver på verdens længste radiokædeforbindelse Moskva-Khabarovsk og været med til at finansiere kablet fra Khabarovsk til Nakhodka og søkablerne til Japan og Korea.
Øvrige Finansiering og anlæg af søkabler med forbindelse til dansk tele-infrastruktur er et vigtigt led i at gøre Danmark til knudepunkt for international teletrafik. Udlægning af søkabler er en dansk specialitet, og Tele Danmark har udvidet sin søkabelflåde.

Tele Danmark er medejer af søkablet Cantat-3, der giver forbindelse over Atlanten.

Tele Danmark er også medejer af søkabler til Skandinavien, Storbritannien, Belgien, Holland, Frankrig, Baltikum, Rusland og Østeuropa.

A.J.