Kategorier dette opslag er registreret under:
Organisation  .  Offentlig organisation  .  Stat  .  Politi
     .  Efterretningsvæsen
DatoOpdatering
Indhold
Diskussionsforum
Send
Sidst ajourført: 1/5 2001
Læst af: 21.476
: :
Sirene
Left
Rocks
2024-06-18 17:09

Zionismens folkemord i Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

Sirene-manualen er en del af Schengen-aftalen, som nu er integreret i EU med Amsterdam-traktaten - men offentliggørelsen af den kan straffes med bødestraf, hæfte eller fængsel i op til seks måneder.

En del af Schengen-aftalen er nedenstående hemmeligt-stemplede Sirene-manual, som offentligheden altså ikke må kende. SIRENE står for "Supplementary Information Request at the National Entry". Det oversættes som "Supplerende oplysninger påkrævet ved indrejse i et land".

Dele af den er heldigvis sivet ud til offentligheden alligevel. Bortset fra eventuelle stavefejl må indholdet være korrekt, da ingen politikere har benægtet det. Politikerne har sikkert haft gode grunde til at holde disse papirer hemmelige, nemlig at hindre offentlig debat - for der er masser af kontroversielle tanker i papirerne. For eksempel står der omhyggeligt, at politiet skal overholde national lovgivning, når de indhenter oplysninger, men kort efter aflives dette forbehold totalt:


"Såfremt den målrettede kontrol ikke er tilladt i henhold til den nationale lovgivning, indhentes på passende måde alle eller dele af oplysningerne uden at personens opmærksomhed henledes herpå."

Dokumentationen af denne del af Schengen-aftalen er vigtig, da den viser hvor omfattende en overvågning politikerne planlægger for os. Se også den indscannede version af ALLE siderne, samt læs yderligere om overvågningssamfundet på www.fred.dk.

A.J.