Kategorier dette opslag er registreret under:
DatoOpdatering
Indhold
Diskussionsforum
Send
Sidst ajourført: 1/5 2001
Læst af: 22.323
: :
W.R. Grace
Left
Rocks
2024-07-22 04:50

Zionismens folkemord i Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

Hovedkvarter: Florida, USA

Omsætning:

Antal ansatte:

 

W.R. Graces operationer har omfattet guanoproduktion i Peru, kakao, bomuldsfabrikker, sukkerplantager, nitratgødning, olie, kul, tinminer og sundhedsforsorg. Koncernen har anlæg i 48 stater i USA og 49 lande. Den ejer Agracetus (genmodificeret bomuld), Davison Chemical og Dewy and Almy Chemical har fremstillet genmodificerede sojabønner og ris. Har endvidere produceret biopesticider (bl.a. Margosan-O) fra Neem træet i Indien. Grace datterselskabet American Breeders Service har patenter på kloning af kvæg og får.

Koncernen har været involveret i en lang række forureningsskandaler: I Acton, Massahusetts blev vandboringer forurenet med giftige kemikalier fra en af koncernens datterselskaber; I Woburn, Massachusetts blev der i 1982 anlagt en miljøsag mod W.R. Grace og Beatrice i anledning af et usædvanligt højt niveau af børne-leukæmi og andre cancerformer, der mentes at skyldes illegal udledning af det giftige stof trichloroethylen. 10 år senere blev sagen lukket med en erstatning på 8 mio. US$; I Wayne, New Jersey har koncernen nedgravet radioaktivt affald; I Libby, Montana har koncernens asbestmine ført til mange dødsfald og sygdomme blandt arbejderne; I Virginia affald fra kulminer; I Curtis Bay, Maryland over 200 overtrædelser af vandforurenings tilladelser i 1981-94; I Lake Charles, Louisiana vandforurening; I Waterloo, New York vandforurening; I Columbia, Maryland radioaktivt affald; I Jersey City, New Jersey farligt affald.

A.J.