Send
CD-ROM version
 
Opdateringer Fejl og mangler

CD-ROM version

Som CD-ROM versionen ser ud på skærmen

Leksikonet er også tilgængelig på CD-ROM til en pris af 200kr.

Hvorfor så overhovedet købe en version på CD-ROM, når alle opslag i leksikonet også er tilgængelige på internettet? Med CD-ROM versionen får du følgende yderligere faciliteter:

  • Leksikonet er direkte tilgængelig på din maskine. Du sparer opkobling til internet og download-ventetid
  • CD-ROM udgaven rummer udover selve leksikonet et reference-bibliotek, hvor du bl.a. finder en række centrale tekster af den danske og internationale arbejderbevægelses koryfæer.
  • En leksikon tekstbehandler der gør det muligt at skrive videre på eksisterende opslag i leksikonet og få dit eget opslag vist side om side med originalopslaget.
  • Bedre søgefaciliteter end de er tilgængelige på denne WEB site. Bl.a. er det muligt at indskrænke søgninger til at gælde bestemte historiske perioder.

Systemkrav:
  Maskine: Pentium baseret PC (mindst 120 MHz)
  Operativsystem: Windows 2000 eller Windows XP
  Diskplads: Mindst 200Mb ledig plads

Alle fremtidige ændringer af layout, typografi, nye opslag, ajourføringer, statistik opdateringer, programændringer osv. overføres til den CD-ROM baserede version, når du fra leksikonprogrammet beder om en ajourføring. Efter hver ajourføring vil den CD-ROM baserede version derfor være fuldt på højde med netversionen.

Du kan bestille CD-ROM versionen elektronisk ved at sende os din adresse. Prisen, den er som sagt 200kr inkl. moms. og forsendelse. Vi vedlægger et girokort.

  Din mail adresse *
  Din postadresse (og evt. bemærkninger) *