Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 20.000 civile (heraf 9.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 30.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 10 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Browserudgave

Hua Kuo-feng

Hua Kuo-feng
Hua Kuo-feng

Hua (1921-), formand i det kinesiske kommunistparti efter Maos død i 1976 og samtidig premierminister. Hua var tidligere først og fremmest aktiv som landbrugsekspert og politisk administrator på lokalplan. Han blev medlem af centralkomiteen i partiet i 1969 og medlem af Politbureauet i 1973, første vicepremierminister og minister for offentlig sikkerhed 1975-76.

Det hersker uklarhed om Huas politiske holdninger i fraktionskampene i perioden før og efter Maos død. Hua ser ud til at have fulgt Maos linie både under det store spring fremad i slutningen af 1950'erne og under kulturrevolutionen, som var rettet mod Liu Chao-chi og Deng Xiaopings politik. I 1975 og 1976 ser det ud til, at Hua hældede mod den kulturrevolutionære gruppe. Han gik i april 1976 ind for at afsætte Deng og blev samtidig udnævnt til premierminister og første viceformand i centralkomiteen. I en tale umiddelbart efter Maos død fremholdt han, at det var nødvendigt at udvide kampagnen, som kritiserede Deng, og at gå mod højrekræfternes politik.

Da den kulturrevolutionære gruppe blev arresteret i oktober 1976, blev Hua udnævnt til formand for centralkomiteen. Hvad der egentlig skete i denne periode er stadig uklart, men det ser ud til, at Hua svingede over til at støtte de moderate og højrefraktionen. I juli 1977 blev Hua officielt udnævnt til formand, Deng blev rehabiliteret og fik alle sine tidligere poster tilbage. Alliancen mellem Hua og Deng stabiliseredes efter den kulturradikale gruppes fald.

I slutningen af 70'erne var hans rolle i partitoppen imidlertid udspillet. Deng udskiftede ham i 1980 ud med Zhao Ziyang på posten som premierminister og i 1981 blev han erstattet af Hu Yaobang på posten som partiformand.

E.No.

Beslægtede opslag

Originalopslag fra pax Leksikon (1978-82)

Læst af: 29.343