Zionismens folkemord i Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

Browserudgave

Kvindernes U-landsudvalg (KULU)

Kvindernes U-landsudvalg
Landgreven 7, 3tv
1301 København K

Tlf. 3315 7870
Fax 3332 5330

Kvindernes U-landsudvalg (KULU), dansk u-landsorganisation (1976-). Det er en tværpolitisk paraplyorganisation, der i dag har 30 kvindeorganisationer som medlemmer, afdelinger i Ålborg, Århus og Odense samt en række individuelle medlemmer.

KULU er en oplysningsorganisation, der arbejder med at udbrede kendskabet til u-landskvinders situation - med udgangspunkt i u-landskvinders egne erfaringer og vurderinger. Det sker ved afholdelse af offentlige møder og seminarer, oplysningskampagnen kvinders u-landsuger, lokalradiovirksomhed, egenproduktion og distribution af AV materialer, forlagsvirksomhed og konsulenttjeneste.

KULU støtte og formidler kvindeprojekter i den tredje verden - bl.a. i Philippinerne, Peru og Chile. Desuden støttes en række mindre projekter i Afrika, Asien og Latinamerika via et miniprogram. Endelig søger KULU at påvirke den danske u-landsbistand, så den kommer u-landenes kvinder til gode.

Foreningen råder over en lang række AV udgivelser, skriftlige materialer og en større specialsamling.

A.J.

Beslægtede opslag

Sidst ajourført: 1/5 2001

Læst af: 24.924