Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 26.000 civile (heraf 11.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 50.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt. Ikke siden 2. Verdenskrig er der gennemført bombardementer med en sådan intensitet.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 15 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Browserudgave

Dansk-Latinamerikansk Kvindeforening (DLK)

Dansk-Latinamerikansk Kvindeforening (DLK), dansk solidaritetsgruppe med Latinamerika (1977-).

I foråret 1977 arrangerede en gruppe danske og chilenske kvinder 2 offentlige møder om «Kvinder i Chile». En del interesserede meldte sig til at arbejde videre med emnet. Der blev bl.a. nedsat grupper, som skulle arbejde med adaption af politiske fanger og udgivelse af en pjece om Kvinder i Latinamerika.

I efteråret 1977 viste det sig nødvendigt at skabe nogle rammer om dette arbejde, og gruppen oprettede Dansk-Latinamerikansk Kvindeforening (DLK). DLK's formål er at oplyse og diskutere kvindekamp/klassekamp i Danmark og Latinamerika; at oplyse om kvindens situation i Latinamerika, og at lave praktisk solidaritetsarbejde med de undertrykte kvinder i Latinamerika. DLK deltager i forskelligt udadvendt arbejde - bl.a. samarbejder foreningen med andre organisationer gennem Kvindernes U-landsudvalg (KULU), som den er medlem af.

DLK er opdelt i arbejdsgrupper, som hver har et konkret projekt. I grupperne bearbejdes erfaringer om kvindekamp og klassekamp i Danmark og Latinamerika.

En af de vigtige opgaver gennem 1980'erne var at aktivere de kvindelige politiske flygtninge fra Latinamerika, og give mulighed for at diskutere erfaringer og deltage i konkret politisk arbejde.

A.J.

Beslægtede opslag

Sidst ajourført: 1/5 2001

Læst af: 23.732