Zionismens folkemord i Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

Browserudgave

Vanunu, Mordechai

Israeleren Mordechai Vanunu arbejdede som tekniker på Israels hemmelige atomanlæg DIMONA i Negevørkenen. Han plagedes efterhånden af sit kendskab til Israels hemmeligholdte atom-arsenal.

I 1986, da Mordechai var i begyndelsen af trediverne og havde forladt Israel, overlod han en beskrivelse, ledsaget af tegninger og fotografier af Israels atomvåbenproduktion til The Sunday Times. Atomfysikeren Frank Barnaby sagde god for materialet. Men i London blev Mordechai Vanunu lokket til Rom af en israelsk Mossad-agent. Her blev han bedøvet, bagbundet og båret ombord på et skib, der sejlede ham til Israel. Ved en hemmelig retshandling blev Vanunu dømt til 18 års fængsel i isolation. I foråret 1998 er Vanunu, efter stærkt internationalt pres, kommet ud af sin isolationscelle, men han har 6 år tilbage i Ashkelon fængslet.

M.B.

Beslægtede opslag

Sidst ajourført: 1/5 2001

Læst af: 27.702