Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 20.000 civile (heraf 9.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 30.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 10 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Browserudgave

W.R. Grace

Hovedkvarter: Florida, USA

Omsætning:

Antal ansatte:

 

W.R. Graces operationer har omfattet guanoproduktion i Peru, kakao, bomuldsfabrikker, sukkerplantager, nitratgødning, olie, kul, tinminer og sundhedsforsorg. Koncernen har anlæg i 48 stater i USA og 49 lande. Den ejer Agracetus (genmodificeret bomuld), Davison Chemical og Dewy and Almy Chemical har fremstillet genmodificerede sojabønner og ris. Har endvidere produceret biopesticider (bl.a. Margosan-O) fra Neem træet i Indien. Grace datterselskabet American Breeders Service har patenter på kloning af kvæg og får.

Koncernen har været involveret i en lang række forureningsskandaler: I Acton, Massahusetts blev vandboringer forurenet med giftige kemikalier fra en af koncernens datterselskaber; I Woburn, Massachusetts blev der i 1982 anlagt en miljøsag mod W.R. Grace og Beatrice i anledning af et usædvanligt højt niveau af børne-leukæmi og andre cancerformer, der mentes at skyldes illegal udledning af det giftige stof trichloroethylen. 10 år senere blev sagen lukket med en erstatning på 8 mio. US$; I Wayne, New Jersey har koncernen nedgravet radioaktivt affald; I Libby, Montana har koncernens asbestmine ført til mange dødsfald og sygdomme blandt arbejderne; I Virginia affald fra kulminer; I Curtis Bay, Maryland over 200 overtrædelser af vandforurenings tilladelser i 1981-94; I Lake Charles, Louisiana vandforurening; I Waterloo, New York vandforurening; I Columbia, Maryland radioaktivt affald; I Jersey City, New Jersey farligt affald.

A.J.

Beslægtede opslag

Sidst ajourført: 1/5 2001

Læst af: 21.188