Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 26.000 civile (heraf 11.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 50.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt. Ikke siden 2. Verdenskrig er der gennemført bombardementer med en sådan intensitet.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 15 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Browserudgave

Mitsubishi

Hovedkvarter:Tokyo, Japan

Omsætning: 18.523 milliarder Yen (1990)

Antal ansatte:

 

Med sine 160 virksomheder er Mitsubishi en af Japans største keiretsus (industrielle virksomheder). Dens vigtigste divisioner er Mitsubishi Bank, Mitsubishi Corporation (handel) og Mitsubishi Heavy Industries. Øvrige virksomheder er Mitsubishi Electric, Asahi Glass (ejet 28 %), Kirin Brewery (19 %), Meiji Life Insurance, Nikon (27 %), Nippon Yusen Kabushiki Kaisha (shipping, 25 %), Arsitech Chemical (opkøbt 74 % i 1974) og Tokio Marine and Fire Insurance (24 %).

Grundlagt i 1870. Af besættelsesmagten, USA, tvunget til opdeling i 139 virksomheder efter 2. verdenskrig. Omstruktureret efter besættelsens ophør. I dag Japans største producent af skibe, kraftværker, fly og tungt maskineri, og den er Japans største importør af olie.

Omsætningen var i 1990 fordelt på metaller, maskiner, informationssystemer (27 %), energi (20 %), fødevarer (12 %) og kemikalier (8 %).

Mitsubishi og tømmer

Mitsubishis rolle i den internationale tømmerhandel gjorde i 1990 selskabet til den vigtigste skydeskive for Rainforest Action Network, og netværket har siden opfordret til boykot af selskabets produkter.

I 1988, 1989 og 1990 importerede Mitsubishi hhv. 1,3, 1,5 og 1,3 millioner m3 tropisk træ. Mitsubishi hævder at have reduceret importen af tropisk træ fra Malaysia fra 444,000 m3 i 1987 til 210,000 m3 i 1991. Mange mener imidlertid, at Mitsubishi (og andre japanske virksomheder) reagerer på Malaysiske restriktioner ved at flytte deres aktiviteter til bl.a. Brasilien. F.eks. ejer Mitsubishi halvdelen af Eidai do Brasil Madeiras, der er det største tømmerselskab i brasiliansk Amazonas. Den følgende liste over koncernens tømmer-operationer er indsamlet af Rainforest Action Network.

A.J.

Beslægtede opslag

Sidst ajourført: 1/5 2001

Læst af: 22.931