Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 20.000 civile (heraf 9.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 30.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 10 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Browserudgave

Caballero, Largo Fransisco

Largo Fransisco Caballero
Largo Fransisco Caballero

Caballero (1869-1946), fremtrædende spansk socialistleder, premierminister i den anden spanske republik kort efter udbruddet af borgerkrigen i 1936, formand i UGT, Unión General de Trabajadores, det spanske LO.

Caballero er først og fremmest kendt som forgrundsfigur i den første fase af modstandskampen mod Franco. Som stats- og forsvarsminister lykkedes det ham at øge den militære disciplin i den republikanske krigszone og hævde regeringens autoritet. Han gennemførte også flere demokratiske reformer i hæren, bidrog til at forbedre fængselsforholdene og modernisere retssystemet. Stigende konflikter med kommunisterne og Caballeros eget temperament, særligt hans bureaukratiske grundholdning og hans krav om selv at lede krigsindsatsen, hindrede imidlertid gennemførelsen af en samlet og effektiv krigsindsats fra den republikanske side. Spændinger mellem de forskellige regioner i Spanien var også en medvirkende faktor til, at Caballeros organisering af forsvarskampen ikke fik den ønskede gennemslagskraft. Et venstresocialistisk oprør i Barcelona i maj 1937 blev af kommunisterne anvendt som påskud til at fremprovokere en regeringskrise, og Caballero blev tvunget til at indgive sin afskedsbegæring. Efter afskeden overtog Juan Negrín statsministerembedet, og Caballero blev politisk isoleret. Han gik i eksil i Frankrig i 1939. Under 2. verdenskrig blev Caballero interneret af tyskerne i Dachau, men overlevede, og døde i Paris i 1946.

B.Ha.

Beslægtede opslag

Originalopslag fra pax Leksikon (1978-82)

Læst af: 22.977