Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 20.000 civile (heraf 9.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 30.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 10 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Browserudgave

Rutherford, Ernest

Ernest Rutherford (30. august 1871 - 19. oktober 1937), new zealandsk kernefysiker, formulerede atomets orbitalteori, siden kaldt kernefysikkens fader.

Rutherford blev født i Brightwater, New Zealand. Han studerede ved Nelson College og fik sin universitetsgrad ved Canterbury College - nu University of Canterbury. I 1895 rejste han til England for videre studier på Cavendish Laboratory, Cambridge University. Han arbejdede ved laboratoriet frem til 1898 og opdagede og navngav alfa- og betastråler. (Se Stråling). I 1898 blev han udnævnt til professor i fysik ved McGill University, og det var der han gennemførte det arbejde, der i 1908 skaffede ham nobelprisen i kemi. Han påviste, at radioaktivitet skyldes den spontane spaltning af atomer.

I 1907 blev han leder af afdelingen for fysik ved Manchester University. Der afdækkede han atomets nukleare opbygning, og var den første der omdannede et grundstof til et andet - nemlig nitrogen til ilt. I 1917 vendte han tilbage til Cavendish som direktør. Under hans ledelse af laboratoriet blev flere af dets medarbejdere tildelt nobelpriser: Chadwick for opdagelsen af neutronen, Cockcroft og Walton for spaltninger af atomer ved hjælp af en partikelaccelerator og Appleton for påvisning af eksistensen af ionosfæren.

Rutherford blev udnævnt til medlem af overhuset - en sjælden udmærkelse for en New Zealænder - og blev Ernest Lord Rutherford of Nelson.

A.J.

Beslægtede opslag

Sidst ajourført: 14/10 2003

Læst af: 24.284