Kategorier dette opslag er registreret under:
DatoOpdatering
Indhold
Diskussionsforum
Send
Sidst ajourført: 1/5 2001
Læst af: 142.339
: :
Orgasme
Left
Rocks
2024-02-26 15:04

Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000. Det er den rene søndagsskole sammenlignet med Israels folkemord i Gaza.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza. Det officielle civile tabstal er nu over 30.000 civile (heraf over 13.500 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. 2,2 mio. er drevet på flugt. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 100.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2,2 mio. på flugt. Ikke siden 2. Verdenskrig er der gennemført bombardementer med en sådan intensitet.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 18 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 12/12 øjeblikkelig våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 153 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 8 andre lande stemte for fortsat folkemord. 23 lande undlod at stemme.

Den Internationale Domstol i Haag (ICJ) afsagde 26/1 en foreløbig kendelse i sagen Sydafrika har anlagt mod Israel for folkemord. Kendelsen var et sviende nederlag for Israel og de medskyldige i folkemordet i USA og Europa. Domstolen fulgte nemlig ikke Israels opfordring til at smide sagen ud, men pålagde i stedet næsten enstemmigt Israel at overholde eksplicitte dele af konventionen. Samtidig slog domstolen fast, at ALLE lande har pligt til at overholde konventionen og specifikt til at hindre folkemord. Israel betegnede ICJ som anti-semittisk og de folkemords-medskyldige i USA og Europa valgte at ignorere kendelsen. De har i forvejen sat sig uden for den civiliserede verdensorden. Som svar på ICJ halverede Israel nødhjælpen til Gaza, hjulpet af USA, Canada, Australien, Japan, Storbritannien, Tyskland, Sverige, Nederlandene og flere andre. Samtidig blev henrettelsen af civile optrappet.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige jvf. Konventionen mod Folkemord.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Orgasme er betegnelsen for udløsningen, som opnås ved seksuel stimulering. Det seksuelle reaktionsforløb kan både hos kvinder og mænd inddeles i fire faser (efter de nordamerikanske psykologer Masters og Johnsons klassificering): 1. ophidselse, 2. plateau, 3. orgasme og 4. afslapning. Ved selve orgasmen, som er af kort varighed, udløses de spændinger som er opstået i kar og muskler under ophidselses- og plateaufasen.

I løbet af de fire faser gennemgår hele kroppen, men specielt kønsorganerne, typiske forandringer. I ophidselses- og plateaufasen bliver kønsorganerne og området omkring dem fyldt op med blod. Hos manden fører dette til erektion, rejsning, og hos kvinden til opsvulmning og fugtning af slimhinderne. Hvis den seksuelle stimulering fortsætter, fører plateaufasen over i selve orgasmen. Den består både hos kvinder og mænd af hurtige muskelsammentrækninger i bækkenmuskulaturen og muskulaturen omkring penis og vagina. Hos manden fører muskelsammentrækningerne til sædafgang.

Fra orgasmefasens højdepunkt glider både kvinder og mænd ind i afslapningsfasen hvor kønsorganerne og kroppen i øvrigt bringes tilbage i normal tilstand. I afslapningsfasen er manden uimodtagelig for videre seksuel stimulering i en vis periode. Han kan ikke bringes til en ny orgasme før denne periode er ovre. Længden af denne uimodtagelige periode varierer. Den er normalt lang hos ældre mænd og forholdsvis kort hos helt unge mænd. Kvinden kan imidlertid bringes til fornyet orgasme ved stimulering fra et hvilket som helst tidspunkt i afslapningsfasen. Nogle kvinder kan opleve multiple orgasmer, dvs. flere hurtigt på hinanden følgende orgasmer.

Mandens og kvindens orgasme er fysiologisk set ens. Orgasmerefleksen udløses ved stimulering af kønsdele, som modsvarer hinanden - penis og klitoris - og foregår ved sammentrækninger i muskulatur, som er fysiologisk ens. Alligevel er en del forhold forskellige. Ophidselsesfasen hos kvinder er som oftest længere end hos mænd. Og der behøves længere tids seksuel stimulering før kvinden får orgasme, mens manden ofte kan få orgasme efter ret kort tids stimulering. Det ser også ud til, at kvinders evne til at få orgasme er mere afhængig af partneren og forholdet til partneren. Mandens orgasme kommer tydelig til udtryk i form af sædafgangen. Der findes ikke noget tilsvarende træk hos kvinden.

Kvindens orgasme er også kendetegnet ved, af at den er omgæret af en række myter. Freuds teori og dele af den psykoanalytiske teori slår fast, at orgasme udløst ved stimulering af klitoris forekommer, men mener det er tegn på umoden seksualitet og derfor neurotisk hos voksne kvinder. Kun orgasme udløst ved stimulering af vagina, først og fremmest ved samleje, betegnes som moden og sund. Denne myte har fra Freuds tid ført til seksualproblemer blandt mange kvinder. Den er først blevet imødegået på videnskabelig grundlag af Masters og Johnson, hvis forskningsresultater blev publiceret i slutningen af 1960'erne.

I dag mener en række ledende sexologer, at det først og fremmest er stimuleringen af klitoris, som fører til orgasme hos kvinden, uanset om stimuleringen sker direkte eller indirekte ved samleje. Ved samleje hæves vævet omkring klitoris, hvilket fører til indirekte stimulering. Klitoris er imidlertid et uhyre følsomt organ. Direkte og hårdhændet stimulering kan være meget smertefuldt - specielt hvis klitoris ikke er fugtet på forhånd. Stimulering af klitoris fører via nervebaner til udløsning i muskulaturen i og omkring skeden, livmoderen og bækkenbunden.

Orgasmen er altså en refleks. Den opadstigende del af refleksen starter først og fremmest i klitoris og den nedadstigende del ender som nævnt i muskulaturen. Hvis man opfatter stimuleringen af klitoris som begyndelsen og muskelsammentrækningerne i vagina som resultatet, er det meningsløst at tale om to typer orgasme: Vaginal- og klitorisorgasme. Selv om orgasmen udløses i klitoris, deltager vaginalmuskulaturen i højeste grad.

Forskel i kønnenes orgasme

Nogle kvinder har så let ved at få orgasme, at seksuelle fantasier alene eller berøring af andre dele af kroppen end genitalia - f.eks. brysterne - fører til orgasme. Nogle få har problemer med at opnå orgasme uden meget intens stimulering af klitoris - massagestav. De fleste befinder sig et sted midt imellem. Mange kvinder som opsøger læge på grund af manglende orgasme, har ganske enkelt ikke fået tilstrækkelig og rigtig stimulering. Mange får orgasme, hvis de først lærer at masturbere, for så at kunne forklare deres partner hvordan de lettest opnår orgasme.

R.Hal.