Kategorier dette opslag er registreret under:
DatoOpdatering
Indhold
Diskussionsforum
Send
Sidst ajourført: 1/5 2001
Læst af: 27.136
: :
Aktionisme
Left
Rocks
2023-12-03 16:31

Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 20.000 civile (heraf 9.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 30.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 10 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Udtrykket beskriver overordningen af et middel - den politiske aktion - fremfor en mere langsigtet forfølgelse af bestemte mål. Betegnelsen anvendes, når en politisk aktion menes at skade målet. «Blind aktionisme» er en forstærket udgave af samme fænomen.

Indenfor en socialistisk bevægelse vil tendensen til aktionisme altid være tilstede. For det første fordi springet fra gennemtænkt aktion til aktionisme ikke altid er så langt; for det andet fordi bevægelsen altid rummer tendenser, som er utålmodige og ikke er i stand til at underordne det aktuelle i forhold til det langsigtede; for det tredje fordi en bevægelse let kan havne i en sådan form for afvigelse pga. behovet om at bekræfte sin eksistensberettigelse. Det mest slående eksempel på aktionisme i nyere tid var ultravenstre grupperne i Mellemeuropa - særlig den tyske Baader-Meinhof-gruppe. Men aktionisme kan optræde i langt mildere form end terroraktioner. I dansk sammenhæng var en række af de vilde strejker der blev gennemført i starten af 1970'erne mere udtryk for aktionisme end elementer i en gennemtænkt politisk strategi. Mange af de aktioner BZ bevægelsen og senere den autonome bevægelse gennemførte i Danmark i 1980'erne og ind i starten af 90'erne var i højere grad udtryk for aktionisme end dele af en politisk strategi for forandringen af samfundet.

Hvad der er aktionisme og hvad der er en korrekt aktion vil i sagens natur altid være genstand for diskussion.

A.J.