Kategorier dette opslag er registreret under:
DatoOpdatering
Indhold
Diskussionsforum
Send
Sidst ajourført: 6/1 2024
Læst af: 2.607
: :
UN Watch
Left
Rocks
2024-07-24 04:56
2024-07-23 05:02

Zionismens folkemord i Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

Zionistisk terrororganisation med hovedsæde i Geneve. Terrororganisationen blev etableret i 1993 af entiteten Israel med det formål at delegitimere FN. Få år inden havde terrorstaten Israels væbnede angreb på børn og unge under Intifadaen i de israelsk besatte områder af Palæstina tvunget terrorstaten til at acceptere Oslo Fredsprocessen, der gav et kortvarigt håb om fred. Stærke zionistiske kræfter der ikke ønskede fred men udryddelse af alle palæstinensere erkendte, at zionismen var nødt til at dominere det vestlige narrativ om Mellemøsten. Udover at styre medierne i USA og EU skulle det ske gennem frontale angreb på FN, der ikke kunne bringes under zionistisk kontrol. «UN Watch» har koncentreret sig om en hadefuld tilsvining af fremtrædende FN embedsmænd og organisationer. Der gælder især:

Efter terrorstatens indledning af folkemordet i Gaza 7/10 2023 har organisationens virke været fokuseret på at bortforklare folkemordet og svine enhver FN ansat til, der udtalte sig kritisk om folkemordet.

Terrororganisationens financieres overvejende af bidrag fra zionister i USA.


The Lobby. Episode 1. The covert war

The Lobby. Episode 2. Managing elites

The Lobby. Episode 3. The witch hunt

The Lobby. Episode 4. Marketing occupation
Al Jazeera producerede i 2019 en serie i 4 dele om Israel kriminelle lobby i USA, der sikrer, at det et Israel der dikterer USA's politik i Mellemøsten. Al Jazeera placerede en under-cover agent i lobbyen og fik på den måde afdækket lobbyens kriminelle aktiviteter.
Electronic Intifadas tema om Israel lobbyen i USA

A.J.

Internet
Wikipedia
Sourcewatch
Terrororganisationens WEB site