Kategorier dette opslag er registreret under:
DatoOpdatering
Indhold
Diskussionsforum
Send
Originalopslag fra pax Leksikon (1978-82)
Læst af: 22.095
: :
Drive in
Left
Rocks
2023-11-27 19:13

Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 20.000 civile (heraf 9.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 30.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 10 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Drive in er et kommercielt anlæg, der sælger varer til kunder siddende i bil. Under bilismens udvikling i USA fik man øje for det uhensigtsmæssige i, at kunden først måtte stille sin bil på en parkeringsplads for at gå over til en nærliggende bygning for at foretage en handel. Eftersom bilerne indtog en stadig vigtigere plads i folks liv, blev det naturligt at tage bilen med ind i forretningen.

Den mest almindelige type drive in er butikker og banker, hvor kunden kører frem til et vindue, hvor bestillingen modtages og varen udleveres. I drive in cafeer betjenes kunden siddende i sin bil af tjenere, der går rundt på parkeringspladsen. En særlig udbredt type er drive in biografer, hvor bilen parkeres på et skrånende måneformet parkeringsareal vendt mod et stort lærred - en stor væg i træ eller beton der rager op over asfaltlandskabet - og en højttaler bliver ført ind gennem bilvinduet. Sådanne drive in biografer har særligt været benyttet til ungdommens intimere udfoldelser og har derved haft en vigtig befriende og udløsende funktion bag det nordamerikanske samfunds puritanske facade. Der findes også drive in kirker, der kan benyttes til tidsbesparende kontakt med de højere magter, og drive in kapeller for hurtig og bekvem afsked med de døde.

Drive in er velegnet til at forhindre ikke planlagt samvær og uønsket berøring med andre kroppe. Bilen tjener her både som fysisk beskyttelse og som offentlig maske og status. Med et greb om dørhåndtaget eller vinduesåbneren bestemmes forholdet til omverdenen, og bilhorn og fjernlys kan anvendes som sprog.

Drive in er en videreudvikling af shoppingcentre, der anlægges for bilister ved byernes indfartsårer, men som kræver, at kunden begiver sig ind i den enkelte forretning uden hjælp af motoriserede køretøjer. Den eneste mere udbredte form for drive in i Danmark er foreløbig tankstationer, hvor medbringningen af bilen tjener det praktiske formål, at bilen selv er kunde.

P.B.