Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 20.000 civile (heraf 9.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 30.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 10 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Browserudgave

Mobil Oil

Hovedkvarter: New York, USA

Omsætning: 47,7 mia. US$ (1998)

Profit: 1,7 mia. US$ (1998)

Antal ansatte:

 

Nordamerikansk olieselskab. Oprindelig en del af Rockefellers Standard Oil monopol, der blev splittet op efter domstolsafgørelse i 1911. Mobil var oprindelig kendt som Socony (Standard Oil of New York). Det har aldrig ejet egne oliekilder. I 1930'erne indgik det en aftale med Exxon (daværende Jersey Standard) i form af Stanvac joint-venturet om olieboring og raffinering af olie fra Indonesien. Stanvac blev også eklæret for et monopol og beordret opdelt i 1962. Socony købte derpå 10 % af aktierne i Aramco (Arabian American Oil Company) i Saudi Arabien. Mobil henter fortsat det meste af sin olie fra udlandet.

Koncernen har afdelinger i London (ifht. Nordsø operationerne), Hamburg, Wien, Haag og Rotterdam, Calgary/Alberta/Canada, Santiago/Chile, Mexico City, Sao Paulo/Brasilien, Madrid, Paris, Accra/Ghana, Athen, Monrovia/Liberia, Blantyre/Malawi, Kuala Lumpur/Malaysia, Helsinki, Lissabon, Khartoum/Sudan, Basel/Schweiz, Bangkok/Thailand, Harare/Zimbabwe og Tokyo.

Mobil Exploration and Producing Peru Inc. (Lima, Peru) har koncession til udforskning af 6 millioner hektarer i Huallaga dalen i Peru. Olieefterforskning blev indstillet i 1990 efter partisaner havde ødelagt efterforskningslejren.

I 1958 opdagede Shell olie nær Niger flodens delta i Nigeria. Siden da har Shell udvundet for 30 mia. US$ olie og naturgas. Shell, Mobil, Chevron, Texaco og andre olieselskaber tegner sig i dag for 80 % af Nigerias nationale indkomster. Siden 1993 er det lokale Ogoni folk blevet undertrykt og 20 Ogoni byer er blevet ødelagt, 1.800 er blevet dræbt og 50.000 gjort hjemløse.Shell er blevet fordømt for sin rolle i denne undertrykkelsesbølge.

A.J.

Beslægtede opslag

Sidst ajourført: 1/5 2001

Læst af: 27.767