Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 20.000 civile (heraf 9.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 30.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 10 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Browserudgave

Aaen, Frank

Frank Aaen

Frank Aaen (1951-), dansk venstrefløjspolitiker, født 25. juli 1951 i Nørresundby som søn af kommis Carlo Aaen og kontorassistent Betty Aaen. Aaen gik i Rantzausgade Skole 1958-67, blev student fra Aalborghus Statsgymnasium 1971. Aalborg Universitetscenter 1974-85 (orlov 1977-82). Uddannet som cand.samf.

Formand for Kommunistiske Studenter 1977-82, medlem af DKP, politisk redaktør for Land og Folk 1986-89, freelance økonom 1990-92. 1992-94 ansat som økonom og sektionsleder i Det Kommunale Kartel.

Folketingsmedlem for Enhedslisten i Nordjyllands Amtskreds 1994-2001. Aaen var listens politisk-økonomiske ordfører, og bidrog stærkt til at positionere listen ifht. de socialdemokratiske mindretalsregeringer. Samtidig blev han dog kritiseret kraftigt internt i listen for at være for villig til at give slip på principperne for at få mindre indrømmelser. Denne kritik blussede især op i efteråret 1996, da Enhedslisten var tæt på at indgå Finanslovsforlig med socialdemokratiet. Aaen er endvidere initiativtager til foreningen Kritiske Aktionærer, hvilket har givet ham adgang til talerstolen på mange større aktieselskabers generalforsamlinger.

A.J.

Beslægtede opslag

Sidst ajourført: 8/3 2004

Læst af: 47.220