Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 20.000 civile (heraf 9.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 30.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 10 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Browserudgave

Dominoteorien

Dominoteorien er et magtpolitisk begreb, der bygger på følgende billede: Svage vestligt orienterede regimer som er truet af kommunistisk magtovertagelse, sammenlignes med en række dominobrikker rejst på højkant. Når den første brik falder, vælter den den næste, som igen vælter nok en brik, osv. til hele rækken er faldet. Billedet af dominoerne er sandsynligvis første gang blevet benyttet af USA's præsident Eisenhower på en pressekonference den 7. april 1954. I forbindelse med USA's støtte til franskmændene, blev han spurgt om Indokinas betydning for «den frie verden». Eisenhower forestillede sig, at Myanmar (Burma), Thailand, Malaysia og Indonesien ville komme i fare, dersom Frankrig tabte Indokina til kommunisterne. Da USA senere overtog krigsførelsen i Indokina, kom dominoteorien for alvor ind i den politiske debat. Udover de allerede nævnte blev lande som Philippinerne og endog New Zealand og Australien anset for mulige dominobrikker langt ude i rækken. Selv om billedet med dominobrikkerne overvejende har været knyttet til krigen i Indokina, er det en almindelig magtpolitisk tanke - også i mange andre forbindelser - at et lands «fald» kan få konsekvenser i nabolandene. Tanken er beslægtet med forestillingen om en bevidst «salamitaktik» fra modpartens side. Det er ikke først og fremmest «tabet» af det enkelte land, der bekymrer, men følgerne for andre lande og for ens egen magtstilling i en hel verdensdel.

Dominoteorien byggede i stor udstrækning på en forenklet forestilling om en enheds-monolitisk kommunisme og en forveksling af nationalistiske kræfter i de enkelte lande med centralstyret international undergravelse. Under og efter Indokinakrigen er disse forestillinger blevet stærkt svækkede, og dominoteorien står i dag lavt i kurs.

N.P.G.

Beslægtede opslag

Originalopslag fra pax Leksikon (1978-82)

Læst af: 32.701