Kategorier dette opslag er registreret under:
DatoOpdatering
Indhold
Diskussionsforum
Send
Sidst ajourført: 26/2 2006
Læst af: 514.304
: :
Auschwitz
Left
Rocks
2023-12-04 14:39

Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 20.000 civile (heraf 9.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 30.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 10 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Auschwitz-lægen Dr. Mengele sorterede gerne jødiske tvillingpar fra transporterne for gennemføre «eksperimenter» med deres kønsorganer.

Auschwitz er gået over i historien som navnet på en tysk koncentrationslejr i det sydvestlige Polen. Den blev oprettet i 1940 og året efter omdannet til en speciallejr for likvidering af jøder med sigte på «jødespørgsmålets endelige løsning», som det blev besluttet i det tyske Reichssicherheitsamt (SD og SS) i sommeren/efteråret 1941.

Stillet overfor opgaven at aflive og tilintetgøre flere millioner mennesker af forskellig højde, vægt, alder, fysisk kondition og adfærdsmønster, udviklede lejrledelsen i Auschwitz en teknik baseret på anvendelsen af Cyclon B-gas - et blåsyrepræparat der fandtes i store mængder til udryddelse af skadedyr. Giften blev fremstillet af den tyske kemikoncern I.G. Farben. Gasning af mennesker blev første gang foretaget i foråret 1941 på sovjetiske fanger og viste sig hurtigt at være tidligere henrettelsesmetoder overlegen. Likvidering med maskingeværild, som SS' «særkommandoer» i stor stil havde foretaget bag den tyske hærs linier, efterhånden som den trængte dybere ind i Sovjetunionen fra sommeren 1941, havde indtil da været almindelig ved massehenrettelser af civile. Men ofrenes panik og den enorme blodafgivelse havde tæret stærkt på moralen blandt de tyske kompagnier, og flere selvmord blev rapporteret. Kombinationen af gaskamre og krematorier, som den blev udviklet i Auschwitz, løste dette problem og gjorde samtidig lejren til skueplads for det mest omfattende barbari fra den nyere tids historie.

Russiske læger undersøger offer i koncentrationslejren Auschwitz, 18/2 1945

De største gaskamre kunne rumme 3.000 mennesker, der nøgne blev stuvet sammen under påskud af «aflusning» umiddelbart efter ankomsten til lejren. Jødiske medarbejdere, såkaldte «kapo'er», hjalp til med at holde orden og disciplin under afklædning og sortering, og panik opstod sjældent før i allersidste øjeblik. Krematorierne, hver udstyret med 5 tre-rums ovne, havde enkeltvis en kapacitet på mellem femten hundrede og to tusinde lig pr. døgn. På sit højeste - i sommeren 1944 - da der ved en fejl i transportapparatet én dag ankom 5 tog med ungarske jøder i stedet for 3, nåede systemet en kapacitet af 9.000 døde og kremerede pr. døgn.

I alt ca. 3 millioner mennesker - de fleste jøder fra Østeuropa, men også en række sigøjnere og russere - blev tilintetgjort i Auschwitz i løbet af årene 1941-44. Livet i lejren, derunder de ubeskrivelige tilstande i den store kvindeafdeling, er behandlet i en række selvbiografier på flere sprog. Den mest ejendommelige er Rudolf Höss: «Kommandant i Auschwitz».

H.F.D.