Kategorier dette opslag er registreret under:
DatoOpdatering
Indhold
Diskussionsforum
Send
Sidst ajourført: 1/5 2001
Læst af: 23.199
: :
Kvindefronten
Left
Rocks
2023-11-27 19:13

Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 20.000 civile (heraf 9.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 30.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 10 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Kvindefronten, dansk radikal kvindeorganisation (1973-78).

Kvindefronten blev dannet i november 1973 . Det var en gruppe kvinder, der havde arbejdet i Rødstrømpebevægelsen, der tog initiativet, fordi de gennem dette arbejde havde erfaret, at det ikke var muligt at udvikle Rødstrømpebevægelsen til en slagkraftig kvindeorganisation p.g.a. manglende enighed om, hvordan kvindekampen skulle føres. De der brød ud af Rødstrømpebevægelsen havde indset, at et fælles grundlag var en forudsætning for, at alle arbejdede i samme retning. Desuden mente de, at Rødstrømpebevægelsens struktur var udemokratisk. Det var de mest aktive, der tegnede bevægelsen uden at være valgt til det, og derfor kunne de ikke afsættes, hvis man var utilfredse med de ting de foretog sig i bevægelsens navn.

Kvindefronten fik derfor et arbejdsgrundlag (en politisk platform) hvori der bl.a. stod: «En ligestilling med mændene er ikke et mål i sig selv. Kvindefrontens langsigtede mål er kvindernes frigørelse. Vi vil støtte kvindernes kamp for frihed og frigørelse i alle lande». Kvindeundertrykkelsen på forskellige områder må ikke ses isoleret fra hinanden, og derfor måtte kvindeundertrykkelsen bekæmpes, overalt hvor den kom til udtryk. Fra midten af 70'erne var det dagsinstitutionskampen og kampen mod arbejdsløsheden der blev prioriteret højest, fordi det var der at den ramte kvinder hårdest.

Frontens arbejde var organiseret i basisgrupper - som Rødstrømpebevægelsen - men desuden havde den en valgt ledelse, som skulle koordinere arbejdet i grupperne, og som kunne tage hurtige beslutninger på frontens vegne.

Fronten blev nedlagt i 1978.

A.J.