Kategorier dette opslag er registreret under:
Personer  .  Mænd
Verden  .  Nordamerika  .  USA
Ideologi  .  Borgerlig  .  Konservativ
DatoOpdatering
Indhold
Diskussionsforum
Send
Sidst ajourført: 20/10 2004
Læst af: 27.361
: :
Perle, Richard
Left
Rocks
2023-12-05 16:48

Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 26.000 civile (heraf 11.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 50.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt. Ikke siden 2. Verdenskrig er der gennemført bombardementer med en sådan intensitet.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 15 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Richard Perle

Richard Norman Perle (1941-), neokonservativ politisk rådgiver i USA. Under Reagan regeringen (1981-89) var han viceforsvarsminister og fik tilnavnet «Mørkets prins (Prince of Darkness)». I 1987-2004 var han medlem af Defense Policy Board Advisory Committee og var i 2001-03 formand for komiteen. Han er jøde og direktør for Jerusalem Post. Han var en af de stærkeste fortalere for USA's angrebskrig mod Iraq i 2003.

Perle blev født i New York, men voksede op i Los Angeles, hvor han gik på University of Southern California, hvor han fik en bachelorgrad i engelsk i 64. I 67 fik han sin scient.pol. grad fra Princeton University.

I 1969-80 arbejdede han i den demokratiske senator Henry M. Jacksons stab i Kongressen. Han blev betragtet som en særdeles vidende og indflydelsesrig person i senatets debatter om våbenkontrol, men også som en der trak i trådene bag kulisserne. Et rygte der siden har fulgt ham gennem årene både i hans offentlige og private hverv.

Perle var en af statsadministrationens skarpeste høge i spørgsmålet om nedrustning med Sovjetunionen. Under sin tid i Reagan regeringen var han så stærkt imod atomnedrustningsaftaler at han fik tilnavnet Prince of Darkness. Denne holdning var formet allerede i 1970'erne, hvor han mente Carter regeringen gav alt for meget efter ved forhandlingsbordet og fik alt for lidt til gengæld fra Sovjetunionen. I slutningen af 70'erne var Carter gået med til at indstille USA's udvikling af krydsermissiler - mod hvad høgene anså for små sovjetiske indrømmelser. Perle stillede sig i spidsen for modstanden mod denne aftale, der i sidste ende ikke blev ratificeret i senatet.

Hans højreekstremistiske synspunkter havde for længst fjernet ham fra demokraterne og Ronald Reagan udnævnte ham i stedet i 1981-87 til viceforsvarsminister for internationale sikkerhedsspørgsmål. Perle kom underskarp kritik da det kom frem, at han havde anbefalet militæret anskaffelsen af et våbensystem fra en israelsk virksomhed, der året forinden havde betalt ham 50.000 US$ i konsulenthonorar.

I juli 2001 udnævnte George W. Bush ham til formand for Defense Policy Board Advisory Committee, han havde medlem af siden 1987 og som rådgiver USA's forsvarsministerium. Denne post måtte han dog trække sig fra i marts 2003 da det kom frem, at Perle havde forretninger med saudiarabiske investorer og firmaer som profiterede på krigen mod Iraq hans komite havde været med til at fremme. Han var blevet for meget en belastning, selv for Bush administrationen.

Perle har siden 1994 været en af direktørerne for Hollinger International, der ejer 400 aviser verden over, og Perle selv er direktør for Jerusalem Post, der er en af aviserne i gruppen. I august 2004 blev han i en rapport fra børsen anklaget for svindel og for at have kanaliseret overskud fra Hollinger over til dets direktører. Selv fik han en «bonus» på 3 mio. US$, der bragte hans løn op på 5,4 mio.

Perle er medlem af dem neokonservative kreds omkring præsident Bush, og deltog i formuleringen af både Bushdoktrinen for forebyggende angreb mod stater, USA er utilfreds med, og i planlægningen af angrebskrigen mod Iraq i marts 2003. Han har offentligt været fortaler for «forebyggende angreb» mod Nordkoreas atomreaktorer, Syrien, Iran, Libyen og en række andre lande. Han er stærkt kritisk overfor FN, overfor multilateralisme og overfor den siddende udenrigsminister Colin Powell, som han betragter som en «tøsedreng».

Perle er medlem af den konservative tænketank American Enterprise Institute og var sammen med USA's forsvarsminister Donald Rumsfeld med til at oprette den neokonservative organisation Project for the New American Century (PNAC) i 2000.

Han har traditionelt været tæt knyttet til Israel. Allerede i 1970 fremgik det af FBI telefonaflytninger, at han havde diskuteret hemmeligstemplet information med personer ved den israelske ambassade i Washington. Han sidder i rådgivningsorganet for Jewish Institute for National Security Affairs (JINSA), og har i en årrække været knyttet som rådgiver til den israelske Likud koalition. Bl.a. var han i 1996 med til at udarbejde den israelske rapport Clean Break: A New Strategy for Securing the Realm, der bl.a. slog fast, at det var i Israels sikkerhedspolitiske interesse at få fjernet Saddam Hussein, at fredsprocessen med palæstinenserne skulle opgives og at der skulle gennemføres nålestiksaktioner ind i de palæstinensiske områder. Alle disse mål er i nået i fællesskab mellem Sharon og Bush regeringen.

A.J.

Internet: