Kategorier dette opslag er registreret under:
DatoOpdatering
Indhold
Diskussionsforum
Send
Sidst ajourført: 1/5 2001
Læst af: 28.113
: :
Mobil Oil
Left
Rocks
2024-02-29 06:02

Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000. Det er den rene søndagsskole sammenlignet med Israels folkemord i Gaza.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza. Det officielle civile tabstal er nu over 30.000 civile (heraf over 13.500 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. 2,2 mio. er drevet på flugt. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 100.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2,2 mio. på flugt. Ikke siden 2. Verdenskrig er der gennemført bombardementer med en sådan intensitet.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 18 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 12/12 øjeblikkelig våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 153 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 8 andre lande stemte for fortsat folkemord. 23 lande undlod at stemme.

Den Internationale Domstol i Haag (ICJ) afsagde 26/1 en foreløbig kendelse i sagen Sydafrika har anlagt mod Israel for folkemord. Kendelsen var et sviende nederlag for Israel og de medskyldige i folkemordet i USA og Europa. Domstolen fulgte nemlig ikke Israels opfordring til at smide sagen ud, men pålagde i stedet næsten enstemmigt Israel at overholde eksplicitte dele af konventionen. Samtidig slog domstolen fast, at ALLE lande har pligt til at overholde konventionen og specifikt til at hindre folkemord. Israel betegnede ICJ som anti-semittisk og de folkemords-medskyldige i USA og Europa valgte at ignorere kendelsen. De har i forvejen sat sig uden for den civiliserede verdensorden. Som svar på ICJ halverede Israel nødhjælpen til Gaza, hjulpet af USA, Canada, Australien, Japan, Storbritannien, Tyskland, Sverige, Nederlandene og flere andre. Samtidig blev henrettelsen af civile optrappet.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige jvf. Konventionen mod Folkemord.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Hovedkvarter: New York, USA

Omsætning: 47,7 mia. US$ (1998)

Profit: 1,7 mia. US$ (1998)

Antal ansatte:

 

Nordamerikansk olieselskab. Oprindelig en del af Rockefellers Standard Oil monopol, der blev splittet op efter domstolsafgørelse i 1911. Mobil var oprindelig kendt som Socony (Standard Oil of New York). Det har aldrig ejet egne oliekilder. I 1930'erne indgik det en aftale med Exxon (daværende Jersey Standard) i form af Stanvac joint-venturet om olieboring og raffinering af olie fra Indonesien. Stanvac blev også eklæret for et monopol og beordret opdelt i 1962. Socony købte derpå 10 % af aktierne i Aramco (Arabian American Oil Company) i Saudi Arabien. Mobil henter fortsat det meste af sin olie fra udlandet.

Koncernen har afdelinger i London (ifht. Nordsø operationerne), Hamburg, Wien, Haag og Rotterdam, Calgary/Alberta/Canada, Santiago/Chile, Mexico City, Sao Paulo/Brasilien, Madrid, Paris, Accra/Ghana, Athen, Monrovia/Liberia, Blantyre/Malawi, Kuala Lumpur/Malaysia, Helsinki, Lissabon, Khartoum/Sudan, Basel/Schweiz, Bangkok/Thailand, Harare/Zimbabwe og Tokyo.

Mobil Exploration and Producing Peru Inc. (Lima, Peru) har koncession til udforskning af 6 millioner hektarer i Huallaga dalen i Peru. Olieefterforskning blev indstillet i 1990 efter partisaner havde ødelagt efterforskningslejren.

I 1958 opdagede Shell olie nær Niger flodens delta i Nigeria. Siden da har Shell udvundet for 30 mia. US$ olie og naturgas. Shell, Mobil, Chevron, Texaco og andre olieselskaber tegner sig i dag for 80 % af Nigerias nationale indkomster. Siden 1993 er det lokale Ogoni folk blevet undertrykt og 20 Ogoni byer er blevet ødelagt, 1.800 er blevet dræbt og 50.000 gjort hjemløse.Shell er blevet fordømt for sin rolle i denne undertrykkelsesbølge.

A.J.