Kategorier dette opslag er registreret under:
DatoOpdatering
Indhold
Diskussionsforum
Send
Sidst ajourført: 23/3 2011
Læst af: 58.178
: :
Slyngelstat
Left
Rocks
2023-11-27 19:13

Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 20.000 civile (heraf 9.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 30.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 10 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Slyngelstat, begreb opfundet af USA i slutningen af 1990'erne til karakteristik af lande, der «udgør en trussel mod deres naboer». Opfindelsen af begrebet må ses på baggrund af, at USA's vigtigste fjende, Sovjeunionen var blevet opløst i 1991, og USA havde derfor behov for at definere en ny fjende. Snarere end «truslen mod nabolande» har dets reelle indhold været at identificere de lande, USA er afgørende politisk og militært uenige med. Under sin «State of the Nation» tale i januar 2002 anvendte USA's præsident George W. Bush begrebet om landene Iraq, Iran og Nordkorea som han definerede som «ondskabens akse». Andre regeringsembedsmænd skyndte sig efterfølgende også at inkludere Syrien, Libyen og Cuba i kategorien.

Udfra en neutral analyse af begrebets angivelige kriterium «truslen mod nabolande», er verdens aktuelt værste slyngelstater imidlertid USA og Israel. Sekundært fulgt af medløbere som Storbritannien, Frankrig, Australien og Danmark. Israel gennemførte i 1948, 56, 67, 78, 82, 2006 og 2008 angrebskrige mod sine nabolande i strid med folkeretten og FN's charter, og gennemfører rutinemæssigt luftangreb mod sine nabolande. Staten har i over 40 år holdt Palæstina besat og holder den palæstinensisk befolkning i et blodigt jerngreb. USA har siden sin oprettelse ført et utal af angrebskrige. Oprindelig mod sine nabolande for at udvide sit territorium, og de sidste 120 år mod stater i resten af verden. (USA's militære interventioner 1980-2011).

A.J.