Kategorier dette opslag er registreret under:
DatoOpdatering
Indhold
Diskussionsforum
Send
Sidst ajourført: 14/10 2003
Læst af: 58.170
: :
Napalm
Left
Rocks
2024-02-25 16:57

Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler


Liste over de foreløbig 11.500 børn terrorstaten har myrdet i Gaza

Et af de myrdede børn, den 6 årige Hind

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza. Det officielle civile tabstal er nu over 27.000 civile (heraf over 11.500 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 70.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2,2 mio. på flugt. Ikke siden 2. Verdenskrig er der gennemført bombardementer med en sådan intensitet.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 18 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 12/12 øjeblikkelig våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 153 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 8 andre lande stemte for fortsat folkemord. 23 lande undlod at stemme.

Den Internationale Domstol i Haag (ICJ) afsagde 26/1 en foreløbig kendelse i sagen Sydafrika har anlagt mod Israel for folkemord. Kendelsen var et sviende nederlag for Israel og de medskyldige i folkemordet i USA og Europa. Domstolen fulgte nemlig ikke Israels opfordring til at smide sagen ud, men pålagde i stedet næsten enstemmigt Israel at overholde eksplicitte dele af konventionen. Samtidig slog domstolen fast, at ALLE lande har pligt til at overholde konventionen og specifikt til at hindre folkemord. Israel betegnede ICJ som anti-semittisk og de folkemords-medskyldige i USA og Europa valgte at ignorere kendelsen. De har i forvejen sat sig uden for den civiliserede verdensorden.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige jvf. Konventionen mod Folkemord.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Nordamerikanske fly bomber vietnamesisk civilbefolkning med napalm.

Napalm, brændbar klæbrig substans der anvendes i krig. Oprindelig udviklet af nordamerikanske videnskabsmænd under 2. Verdenskrig. Anvendelsen blev forbudt i en FN konvention i 1980, men USA har ikke underskrevet konventionen, og anvendte senest stoffet ved besættelsen af Iraq i foråret 2003.

Napalm er et våben, hvor fortykkende stoffer tilsættes benzin eller petroleum. Fortykningsmidlet kan være aluminiumssalte, eller en sæbelignende blanding af naften- og alifatiske karboxylsyrer. Napalm anvendes både i flammekastere og i brandbomber. Det brænder langsommere, kan spredes længere og mere præcist end f.eks. benzin og pga. sin klæbrige form kan det ikke umiddelbart fjernes fra huden. Formålet er altså at give meget alvorlige forbrændinger og dræbe. Som fortykningsmiddel kan også anvendes magnesium i pulverform og kaliumnitrat. Det tilsættes en blanding af benzin og petroleum. Denne blanding brænder ved en temperatur på 1000° C hvor den første napalmtype brænder ved 675° C.

Napalm over Vietnam
Nordamerikanske fly har kastet napalm over landsby i Vietnam, juni 1972. FN forbød anvendelsen i 1980. USA anvendte fortsat napalm i Iraq i 2003.

Napalm blev oprindelig udviklet på Harvard University i USA i 1942, og blev først brugt mod japanske byer under 2. Verdenskrig og siden under Vietnamkrigen. Det var først og fremmest civilbefolkningen, der var ofre for napalm bombardementerne under Vietnamkrigen - i strid med 4. Genevekonvention - og det var baggrunden for, at FN i 1980 vedtog et tillæg til konventionerne om forbud mod napalm. USA nægtede at underskrive konventionen, men hævdede til gengæld at alle supermagtens napalmvåben var destruerede i 2001. Det var dog ikke korrekt. Efter i flere omgange at have benægtet anvendelsen under besættelsen af Iraq i foråret 2003, indrømmede Pentagon 3. august 2003 at have anvendt Mark 77B brændbomber:

«Vi kastede napalm mod begge tilkørselsveje [til broerne]», fortalte major James Alles, der havde befalingen over Marine Air Group 11. «Desværre var der mennesker dér .. det kunne man se i [cockpit] videoen. Det var irakiske soldater. Det er ikke nogen sjov måde at dø på. Generalerne elsker napalm. Det har en stærk psykologisk effekt.» (*)

Napalm B er er en senere og forbedret variant af napalm baseret på benzen og polystyren. Iraq napalmen var fremstillet af petroleum og polystyren.

A.J.

Internet

Protocol on Prohibitions or Restrictions on the use of Incendiary Weapons (Protocol III)