Kategorier dette opslag er registreret under:
DatoOpdatering
Indhold
Diskussionsforum
Send
Sidst ajourført: 1/5 2001
Læst af: 32.457
: :
Shell Oil (Royal Dutch Shell)
Left
Rocks
2023-11-27 19:13

Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 20.000 civile (heraf 9.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 30.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 10 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Hovedkvarter: Den Haag, Holland

Omsætning: 93,7 mia. US$ (1998)

Profit: 350 mio. US$ (1998)

Antal ansatte:

 

Royal Dutch Shell indledte sine aktiviteter i det 19. århundrede med udvindingen af russisk olie, men koncernen voksede sig stor på udvindingen af olie i Asien, der blev bragt tilbage til Europa i tankskibe. Omsætningen nåede i 1990 op på 106 mia. US$ og koncernen passerede dermed Exxon, og blev verdens største olieselskab. Det håndterer 6 % af verdens olie og gasproduktion og er tilstede i over 100 lande.

I 1958 opdagede Shell olie nær Niger flodens delta i Nigeria. Siden har koncernen udvundet for over 30 mia. US$ olie og naturgas. Shell, Mobil, Chevron, Texaco og andre olieselskaber tegner sig for 80 % af Nigerias BNP. Siden 1993 er det lokale Ogoni folk blevet udsat for undertrykkelse, 20 af dets landsbyer er blevet ødelagt, 1.800 dræbt og 50.000 gjort hjemløse. Nigerias regering hængte Ken Saro-Wiwa og 8 andre Ogoni aktivister den 10. november 1995. Shelle er blevet fordømt for sin rolle i undertrykkelsen og er blevet udsat for kampagner i en lang række lande.

I 80'erne var koncernen ligeledes udsat for en internationale kampagne pga. sit samarbejde med apartheidstyret i Sydafrika. I Danmark førte kampagnen til, at benzinslangerne på en lang række Shell stationer blev skåret over i slutningen af 80'erne, der blev hældt sukker i tankanlæggene og musmurene glødede af: «Burn Shell to Hell».

A.J.