Kategorier dette opslag er registreret under:
DatoOpdatering
Indhold
Diskussionsforum
Send
Sidst ajourført: 11/11 2023
Læst af: 26.737
: :
Nakba
Left
Rocks
2023-11-27 19:28

Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 20.000 civile (heraf 9.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 30.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 10 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Nakba (arabisk: katastrofen). Henviser til 1948 hvor 6-800.000 palæstinensere blev fordrevet fra deres land af israelsk militær, og hvor de israelske styrker efterfølgende ødelagde 418 palæstinensiske byer.

FN vedtog i 1947 en delingsplan, hvorefter 56% af det britiske mandatområde Palæstina skulle blive til Israel, mens de resterende 44% skulle blive til Palæstina. I det område FN havde udset til Israel var 49% af befolkningen på det tidspunkt palæstinensisk - muslimer og kristne. Planen blev forkastet af begge parter: af jøderne fordi de ønskede langt mere land end de 56% FN havde tiltænkt dem, af palæstinenserne fordi 94% af jorden i området var ejet af dem.

Jødiske indvandrere havde allerede i 1937 oprettet terrorgrupper, der terroriserede den palæstinensiske befolkning og de britiske styrker i områder med bilbomber, attentater mod busser, markeder og hoteller. Målet var at fordrive både de britiske mandatstyrker og den palæstinensiske befolkning.

Staten Israel blev oprettet 14. maj 1948. Israels første premierminister, Ben Gurion skrev i sin dagbog: «Under angreb må man være parat til at give modstanderen det afgørende stød ved enten at ødelægge bebyggelserne eller fordrive indbyggerne for at tage deres plads». I den officielle israelske historieskrivning opererede man i stedet med to forklaringsmodeller. Den ene hed: «Et folk uden land til et land uden folk». Hermed mente zionisterne, at der ikke boede «nogen» i det område der skulle blive til Israel. Apartheid styret i Sydafrika havde en fuldstændig analog forklaring. Der boede ingen før dem, og landet var derfor deres. Den anden forklaring i den officielle israelske historieskrivning var, at Israels arabiske nabolande via radio havde opfordret palæstinenserne til at flygte. Først da det israelske militærs arkiver i 1980'erne blev åbnet kunne israelske historikere konstatere, at den palæstinensiske forklaring var den korrekte: det israelske regime havde en konkret strategi for etnisk rensning gennem terror. Israel blev dermed den første stat etableret gennem terror.

De palæstinensiske flygtninge bor i dag i flygtningelejre i Libanon, Gaza og Vestbredden eller er rejst til andre dele af verden. De venter fortsat på en politisk løsning, der giver dem mulighed for at vende hjem til deres jord.

I 1998 gjorde PLO's formand og formanden for det palæstinensiske selvstyre Yasser Arafat den 15. maj til Nakba dag, for at sikre en årlig markering af uretten mod det palæstinensiske folk. Dagen markeres ikke blot i Palæstina og Israel, men over hele den arabiske verden. I 2006 erklærede det arabiske medlem af Knesset, Azmi Bishara overfor den israelske avis Maariv: «Israels selvstændighedsdag er jeres, ikke vores. Vi markerer i stedet dagen som vores Nakba - den tragedie der overgik vores palæstinensiske nation i 1948». Udtalelsen fik det jødiske parlamentsmedlem, Avigdor Lieberman til at erklære, at arabiske medlemmer af Knesset der markerede Nakba dagen skulle stilles for retten for højforræderi.

I 2009 forbød israels højre-radikale regering under ledelse af Benjamin Netanyahu palæstinensere i Israel at markere dagen. Palæstinensere der bryder forbudet kan straffes med fængsel.

Terrorstaten Israel indledte i oktober 2023 en ny Nakba med folkemordet i Gaza. Folkemordet blev indledt med 2 mio. palæstinensere, der blev drevet på flugt internt i Gaza. Men i modsætning til 1948, hvor de kunne flygte over grænserne til nabolandene, havde de i 2023 ingen mulighed for at flygt ud, fordi Israel har omdannet Gaza til én stor koncentrationslejr. I videoklippet følger vi den 90 årige Nakba overlever, der nu atter er sendt på flugt af de israelske terrororganisationer.

A.J.

Internet:
Flashback: Palestine's catastrophe. BBC 15/5 2001
In pictures. 'Catastrophe Day' protests. BBC 16/5 2001
Filmen al-Nakba
Nakba'ens - Katastrofens - år i Palæstina - 60 år
Ofrene fortæller. Hundredevis af beretninger fra ofrene for Nakba (engelsk)